Mas Ros - Turisme Rural

Mas Ros es troba en un entorn únic, situat a Olives, poble amb menys de 20 habitants al bell mig del Pla de l’Estany és un indret ideal per a disfrutar de la calma i la natura. Disposa de diferents estances i espais per a gaudir de l’entorn i la natura que l’envolten. Disposa de piscina i gran jardí.

La casa disposa de 7 habitacions, 3 triples, 3 de matimoni i 1 doble. Disposem de 6 banys complets i amb banyera. A la zona comuna hi ha un bany amb dos espais wc. Cada habitació disposa de TV i calefacció i 6 de les habitacions tenen AC. Trobem diferents espais comuns

com una gran cuina totalment equipada, una sala de lectura-biblioteca, una sala d’estar amb sofàs TV i DVD i llar de foc, un menjador i sala de jocs. A la zona exterior també hi ha l’espai barbacoa amb un porxo-terrassa on poder menjar tots junts i una sala amb futblí. Disposa de Wifi i Calefacció.

Disposa d’un gran jardi de més de 2000m2, piscina tancada 12×6, zona futbol, xarxa de voley, futbolin, Terrassa coberta, envoltats d’unes meravelloses vistes al camp i a la muntanya. A la Terrassa hi ha l’espai barbacoa amb mobles per a menjar a l’exterior. La casa disposa d’un espai de parking per a 6 cotxes.

El museu de Vilademuls

El museu de Vilademuls

100 anys d'història i costums al teu abast

3 Motius per visitar Terraprim