Mas Ros - Turisme Rural

Mas Ros es troba en un entorn únic, situat a Olives, un poble amb menys de 20 habitants al bell mig del Pla de l'Estany; és un indret ideal per viure la natura amb calma. Disposa de piscina, d'un gran jardí i de diferents estances i espais per gaudir de l'entorn i la natura que l'envolten.

La casa disposa de 7 habitacions, 3 triples, 3 de matimoni i 1 de doble. Disposem de 6 banys complets i amb banyera. A la zona comuna hi ha un bany amb dos wc. Cada habitació disposa de TV i calefacció i 6 de les habitacions tenen AC. Trobem diferents espais comuns com una gran cuina totalment equipada, una sala de lectura-biblioteca, una sala d'estar amb sofàs TV i DVD i llar de foc, un menjador i sala de jocs. A la zona exterior també hi ha l'espai barbacoa amb un porxo-terrassa on poder menjar tots junts i una sala amb futbolí. Disposa de wifi i calefacció.

Disposa d'un gran jardí de més de 2.000 m2, piscina tancada de 12 x 6 m, zona futbol, xarxa de vòlei, futbolí, terrassa coberta, i està envoltada d’unes meravelloses vistes al camp i a la muntanya. A la terrassa hi ha l'espai barbacoa amb mobles per menjar a l’exterior. La casa disposa d’un espai d'aparcament per a 6 cotxes.

Núm. de registre a Turisme: PG-00124-85

 

El museu de Vilademuls

El museu de Vilademuls

100 anys d'història i costums al teu abast

3 Motius per visitar Terraprim