Mas Badó - Turisme Rural

Mas Badó és una masia aïllada situada en un entorn rural ideal per als que vulguin mantenir un contacte constant amb la natura. La casa està dividida en dos pisos amb entrades independents, el pis superior és on hi viu la jove parella de propietaris i el pis inferior és la part que es lloga. Els hostes poden gaudir de tota la part exterior en exclusiva ja que mentre la casa està ocupada els propietaris no la utilitzen. La casa disposa d’una gran zona exterior amb jardí, piscina, espai de joc per als nens, pista de basquet i de futbol.

El pis inferior és exclusiu per als hostes, hi trobem una ampli espai comú amb cuina – menjador i sala d’estar totalment equipats amb llar de foc i TV. Trobem 3 habitacions, 2 d’elles triples i una de matrimoni. Hi ha 2 banys amb dutxa. La casa disposa de mosquiteres, calefacció i Wi-fi.

L’exterior de la vivenda és, sens dubte, el lloc on voldreu passar la major part del temps, hi trobem una gran zona de jardí, piscina tancada, espai per als nens amb gronxadors i tobogan i 2 hamaques. També hi  ha una pista de futbol, basquet, ping-pong exterior i xarxa de volley. Al mateix espai exterior, disposem d’una caseta-portxo amb barbacoa, taula per a menjar, billar i futbolin. També hi ha un cobert amb una taula i cadires per menjar, molt agradable a l’estiu i a les nits gaudint de la fresca. També trobareu un espai amb 2 xais i un petit corral amb gallines.

 

El museu de Vilademuls

El museu de Vilademuls

100 anys d'història i costums al teu abast

3 Motius per visitar Terraprim