Can Fort - Turisme Rural

Can Fort és la casa pairal dels Fort, família amb més de 7 segles d’història que ha arribat a la generació número 27. Aquesta generació ha restaurat la casa que data de principis del s. XVI i n’han sabut mantenir l’essència i els materials originals. A la casa hi trobem àmplies estances comunes i espais exteriors amb jardí i piscina privats.

La casa pairal té una capacitat de fins a 16 persones en 6 habitacions i 5 banys (un d'ells amb banyera hidromassatge). A la primera planta és on s’hi fa vida (per accedir-hi s'han de pujar escales) i on hi ha les habitacions, una sala d’estar amb sofàs, TV i DVD i una altre amb llar de foc i sofàs. Seguint l’ampli passadís arribem a una gran cuina totalment equipada en la que es marquen 3 espais diferents, el de la cuina, l’espai amb taula per a menjar junts i l’acollidor racó amb la llar de foc. Aquesta cuina dóna accés a l‘espectacular terrassa coberta que anteriorment es feia servir per assecar el blat, actualment hi ha un espai per a menjar en grup i gaudir de les impressionants vistes panoràmiques de l’entorn. A través d’unes escales podem accedir a l’habitació triple amb llit de matrimoni i llit individual i seguint les escales podem accedir a l’espai exterior. A la planta baixa d’aquesta casa trobem una amplia sala amb espectaculars voltes presidida per un billar i futbolí.

A la finca hi ha un ampli espai exterior amb diferents ambients. Un gran jardí amb piscina amb tanca, una zona de joc amb porteria de futbol i xarxa de voley i una terrassa amb barbacoa. A sobre la piscina hi trobem una terrasseta amb un espai de descans.

Núm. de registre a Turisme: HUTG-010999

El museu de Vilademuls

El museu de Vilademuls

100 anys d'història i costums al teu abast

3 Motius per visitar Terraprim