El Serrat - Turisme Rural

La casa denominada el Serrat té una capacitat des de 2 persones fins a 20 persones i es de lloguer integre. Té una superíficie de 610 m2. A més, disposa d’una terrassa amb porxo i barbacoa de 80m2, piscina, un jardí de 4.000m2 i una gran sala de jocs amb billar apta per a tot tipus de celebracions.

  • Habitacions amb bany privat i dutxa/cabina hidrsauna, hidromassatge, cromoteràpia, aromaterapia i fil musical.
  • Gran suite amb banyera hidromassatge multifuncions i amb vistes panoràmiques.
  • Spa amb capacitat de fins a 6 persones, cromoterapia.
  • Sala d’estar diàfana amb llar de foc 360º.
  • Àmplia terrassa amb porxo i barbacoa.
  • Extensa zona d’esbarjo i jardí.
  • Camp de futbol amb porteries.

La casa està ubicada en un entorn natural privilegiat, molt ben comunicada.

Situada dalt d’un bell serrat, des de la qual es pot gaudir d’unes vistes panoràmiques úniques, des del Pirineu fins a arribar a la Costa Brava, és ideal per a poder disfrutar d’una estada tranquil·la i relaxant, estant completament integrada en la natura, en la zona del Terrapim (Vilademuls)

El Serrat disposa d’amplis espais, comfortables i amb molta llum. Està formada per 5 habitacions suites amb terrassa. Cadascuna d’elles conté un ampli bany completament equipat amb dutxa/cabina hidrosauna amb varietat de funcions. A més, una de les suites també disposa d’una banyera hidromassatge des d’on assaborir les magnífiques vistes panoràmiques de l’entorn.

La sala d’estar i el menjador disposen de grans obertures, estan totalment adaptats per a la celebració d’esdeveniments i contenen una acollidora llar de foc 360º. La cuina és totalment funcional i està completament preparada per a poder-hi elaborar tot tipus de plats. Tota la casa està acondicionada amb calefacció per terra radiant per fer més comfortable l’estada.

A la casa també hi trobem una terrassa amb porxo i una àmplia barbacoa, una sala de jocs i d’esbarjo amb billar, rodejada per una extensa àrea amb jardí i zona d’aparcament. Addicionalment, a la planta baixa hi ha una gran sala de 160m2 apta per a la celebració de qualsevol tipus d’esdeveniment.

La piscina exterior d'El Serrat envoltada por un preciós jardí és una més de les prestacions que ofereix la casa, pensada per a gaudir amb la família i els amics.

L’Spa, amb cromoterapia i amb capacitat de 6 persones, és un altre dels elements característics d’El Serrat, que faran excel·lent la vostra estada.

En definitiva, el Serrat és una casa que està a l’altura dels més exigents, pensada per a poder gaudir de cada detall i que manté un equilibri amb el seu entorn. És un luxe natural.

 

El museu de Vilademuls

El museu de Vilademuls

100 anys d'història i costums al teu abast

3 Motius per visitar Terraprim