Hotel Casa Anamaria - Hotels

Hotel de luxe amb encant a Girona

Un hotel pensat per al descans, a pocs minuts de les millors platges de la Costa Brava i de les destinacions més populars de l'Empordà

Al bell mig de la província de Girona s'amaga, entre boscos i prats, un palauet elegant convertit en un exclusiu hotel amb encant.

L'hotel disposa de piscina exterior, spa privat, pista de tennis, i té un magnífic restaurant de cuina creativa. L'hotel està siutat en un entorn natural privilegiat natural aprop de la ciutat de Girona i de les millors platges de la Costa Brava.

Hotel Romàntic a Girona

Un servei exclusiu i personalitzat que li proporcionarà la sensació de sentir-se en la seva pròpia vila paladiana

Hotel Casa Anamaria és un hotel romàntic situat en una de les regions més belles de Catalunya, Girona. L'hotel disposa d'un total de 25 habitacions distribuïdes en dos allotjaments diferents: l'Hotel i La Masia de Casa Anamaria.

Cada espai, delicadament decorat, conserva el seu esperit i caràcter propi per tal d'oferir als nostres clients el descans que més s'adequa a les seves necessitats.

Espais lluminosos i envoltats de paisatges verds, camps de conreu, boscos de pins i alzinars.

L'entorn natural permet practicar activitats a l'aire lliure, rutes, així com gaudir dels llocs d'interès de la zona de Girona.

 

El museu de Vilademuls

El museu de Vilademuls

100 anys d'història i costums al teu abast

3 Motius per visitar Terraprim